Lediga jobb på Spanish Academy

Vad kul att du vill bli en i vårt team. Här hittar du aktuella jobbannonser på Spanish Academy.

Vi söker en positiv, trevlig och entusistisk lärare i spanska. Vi arbetar med att ge kurser i spanska på distans via onlineplattformen Zoom. Har du kunskaper inom att ge kurser online och att undervisa i spanska? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta. Jobbet är flexibelt och du har möjlighet att själv välja hur många timmar du vill jobba. Vi erbjuder dig ett kul jobb och vi söker dig med pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare. Att kunna svenska är ett krav.

Området vi söker lärare i är: DISTANS

Är det dig vi söker eller vill du veta mer?
Vi har löpande rekrytering så hör av dit till oss om du är intresserad.

Kontakta oss: info@spanishacademy.se och märk mailet “Spanskalärare”

Vi söker en positiv, trevlig och entusistisk lärare i spanska. Vi arbetar med att ge kurser i spanska. Har du kunskaper inom att ge kurser och att undervisa i spanska? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta. Jobbet är flexibelt och du har möjlighet att själv välja hur många timmar du vill jobba. Vi erbjuder dig ett kul jobb och vi söker dig med pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare. Att kunna svenska är ett krav. Området vi söker lärare i är: PALMA DE MALLORCA Är det dig vi söker eller vill du veta mer? Vi har löpande rekrytering så hör av dit till oss om du är intresserad. Kontakta oss: info@spanishacademy.se och märk mailet “Spanskalärare”

Vi söker en kreativ, noggrann och duktig marknadsförare. Vi arbetar med att ge kurser i spanska. Är du idérik, duktig på det svenska språket och kan skriva artiklar? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta. Du ska kunna SEO, marknadsföring, kunna skriva intressanta, säljande och engagerande texter. Jobbet är 100% online och du har möjlighet att själv välja hur många timmar du vill jobba. 

Område: DISTANS

Är det dig vi söker eller vill du veta mer?
Vi har löpande rekrytering så hör av dit till oss om du är intresserad.

Kontakta oss: info@spanishacademy.se och märk mailet “Jobb marknadsföring”